Servicii

Ne face placere sa va oferim gratuit cele mai bune recomandari despre mobilierul potrivit nu doar spatiului pe care vreti sa il decorati, ci si unui anumit concept. Desenam impreuna piesele de mobilier pana la ultimul detaliu, ultimul colt, ultima coloana, ultima particularitate al spatiului dvs. Alegem impreuna materialele cele mai potrivite atat dorintelor dvs. cat si bugetului dvs.

Suntem furnizori de frumos. Iubim sa facem asta. 

Departamentul de proiectare creeaza perspectiva de ansamblu si face un salt in timp pentru a va arata finalul: spațiul amenajat. Chiar daca vi se pare mult pana acolo, misiunea proiectantilor nostri este să creeze planuri 2D si simulari 3D astfel incat solutia sa fie cea pe care o asteptati.

Orice perete, orice spatiu ocupa nu doar dimensiunea spatiala, ci si una conceptuala: designerii si arhitectii cu care colaboram ”cresc” un proiect sub ochii vostri, transformandu-l dintr-o farama de idee intr-un univers care va completeaza si va defineste.

Cat de lunga e viata unei piese de mobilier? Ce fac materialele din care e compusă mobila cat nu suntem acasa? Cat e mit si cat e realitate?

Intrebari amuzante, poate, dar stim ca mobila are sufletul ei. Iar corpul care o imbraca nu e vesnic. Dimpotriva. Daca i se intampla ceva din cauza unui defect de fabricatie in mai putin de 5 ani*, reparatia e acoperita de garantie.

Colegii nostri de la montaj sunt instruiti periodic chiar de furnizorii si partenerii nostri din Italia, ceea ce asigura de fiecare data un standard inalt de calificare in instalarea a zeci si sute de mii de piese de mobilier in toata tara.

Montajul este ultimul act din povestea parcursului mobilierului de la noi din atelier in casa dvs. De aceea, va asiguram ca, in aceasta experienta, grija va fi 100% a echipei de tamplari si montatori, pentru ca bucuria finala sa fie 100% a ta.